EATON SQUARE
 

Belgravia, London

 

 

A DUPLEX PENTHOUSE ON THE PREFERRED NORTHERN TERRACE OF EATON SQUARE BENEFITS FROM A NEWLY CREATED ROOF TERRACE ACCESSED THROUGH AN AUTOMATED GLASS SLIDING ROOF.

 

Sympathetic to the beautiful colours of the square beyond, the concept of the apartment draws on natural textures and warm colours including light oak flooring, silk wallpaper and three beautiful ensuite marble bathrooms. The period features of the building were retained with traditional cornices, a recessed dado and skirtings. While the furniture brings a more classic, contemporary feel with elegance and sophistication.

 

The listed common parts to the building were refurbished with soft, warm colours to ensure the elegant feel of the apartment starts when one opens the front door. The layout was reconfigured to create a real sense of arrival when one then enters the internal entrance.